Dezinsectie

Este un procedeu de distrugere a parazitilor si animalelor purtatoare de boli, pe care nu le dorim pe langa casa noastra.

Raspundem nevoilor dumneavoastra de prevenire a raspandirii insectelor daunatoare și combaterea acestora.

Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi variate boli, prin intepaturi și datorita contactului pe care il au cu alimentele.

Insectele se reproduc intr-un ritm alarmant, si in functie de tip si specie, pot depune milioane de oua zilnic.

Este o problema ce trebuie tratata foarte serios de la inceput, pentru a evita complicatii ulterioare.

Întampinam nevoia dumneavoastra de a preveni efectele nocive pe care acestea le pot provoca, punandu-va la dispozitie personal avizat, care opereaza folosind substante moderne aprobate de Ministerul Sanatatii, in concordanta cu standardele internationale.

Substantele pe care le utilizam in procesul de dezinsectie sunt inodore, nefiind toxice pentru om și animale. Acestea actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muște, tantari, furnici, viespi, purici, ploșnite, paduchi, paianjeni, molii, daunatori depozite, larve etc.

Nu ezitati sa apelati la sfaturile si ajutorul specialistilor nostri pentru problemele cu parazitii ce ar putea aparea in casa dvs.

Trebuie sa aveti in vedere ca orice insecta aparent inofensiva, poate cauza probleme de sanatate foarte grave sau chiar moartea unei persoane.

Cei mai predispusi sunt bine-nteles, copii si batranii, intrucat sistemul lor imunitar este foarte vulnerabil.